Înfiinţată prin decizia titularului său, practician în insolvenţă av.ec. Doboş Bernard, Cabinetul nostru îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile OUG 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă, având ca unic obiect de activitate exercitarea profesiei de practician în insolvență, inclusiv acordarea de consultanţă privind aplicarea procedurilor de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, conform OUG 86/2006 și Statutului UNPIR.

Având o dublă specializare, de economist şi jurist, şi o experienţă relevantă în domeniu, dobândită în cei peste 10 ani de activitate specifică,  titularul Cabinetului,  practician în insolvenţă av.ec. Doboş Bernard, este pregătit să ofere expertiza în administrarea procedurilor de insolvenţă, ori servicii legale de asistență și consultanță privind procedurile de insolvență, faliment și lichidare.

În cursul activităţii desfăşurate de-a lungul timpului, Cabinetul a dezvoltat relaţii de colaborare cu specialişti în domeniul evaluării,  management, expertiză contabilă, acoperind astfel toată plaja de servicii specifice ce implică coordonarea şi conducerea unei proceduri de insolvenţă.

Exercitarea prerogativelor practicianului in insolvenţă în cadrul Cabinetului nostru, se realizează pe baza principiilor şi regulilor fundamentale ale profesiei, care guvernează întreaga activitate desfăşurată, atât de membrii săi, cât şi de colaboratorii angrenaţi în relaţiile cu mediul economic şi  judiciar, ori cu terţele instituţii publice implicate în procedură.

Suntem în permanență alături de societățile aflate în insolvență, începând din faza premergătoare demarării procedurii de insolvență, până la finalizarea acestei proceduri, găsind astfel cele mai bune variante de soluționare a problemelor de creștere a afacerii dumneavoastră, sau de ieşire din piaţă atunci când condiţiile o impun !

Misiune
Misiunea noastra este practicarea insolventei in interesul afacerii, conturand astfel o traiectorie prospera printr-un management adaptat .
Profesionalism
Solutionam cu profesionalism si onestitate toate procedurile de insolventa in care suntem implicati.
Integritate
Integritatea morala si autonomia profesionala reprezinta principiile care dicteaza modul nostru de actiune in practica insolventei.
Viziune
Viziunea noastra presupune gestiunea eficienta a procedurilor de insolventa, si orientarea afacerii in directia sanatoasa.
Eficienta
Eficienta noastra este rezultata din sistemul optim de organizare si vanzare din procesul de insolventa.